Opdrachten

Een Nieuwe Buurt

Ik ben vertrokken uit Amsterdam West. Het appartement was helemaal naar mijn zin maar de buurt niet. Ik woonde tegenover het Foodcentre aan de Jan van Galenstraat. Leuk was het inkopen bij de horeca groothandel de Kweker maar voor de rest zat er in een behoorlijke straal geen sfeer.

De Pijp in stadsdeel oud zuid heeft me altijd aangetrokken en dan vooral de snelle humor van de Albert Cuypmarkt. Naar lang zoeken kwam ik mijn perfecte appartement tegen aan de Albert Cuypstraat. Het appartement had wat TLC nodig en dat paste perfect in mijn straatje want ik kon het appartement gaan verbouwen en alles bedenken (goed in) en verbouwen (stukkie minder in) naar mijn wensen.

De verbouwing viel tegen. Niet gek als je dat nog nooit gedaan hebt maar het resultaat mag er zijn. Ik vond het wel lekker om even achter de laptop vandaan te zijn en iets van idee naar resultaat te bouwen. Ik heb het erg naar mijn zin in mn nieuwe casa en de buurt!

Ik ken inmiddels heel wat mensen en ondernemers in de straat en zij kregen in de gaten dat ik wel handig ben met site’tjes maken. Tsja en je buren moet je te vriend houden dus heb ik mijn best voor ze gedaan:

Buurman Stefan van Lunchcafé Bozz in het nieuw gestoken: (klik op de afbeeldingen om naar de sites te gaan)
bozz

Buurvrouw Sonja van Mikado Speelgoed:
mikado

Ik ben bang dat er nog wel wat sites bij gaan komen.. want ouwehoeren kunnen ze hier! Haha