Blog

Het bestaat nog..

Bedrijven zonder een website. En één ervan heeft mij gevonden! Kroon media beheer is het bedrijf van René Kroon. René is een echte techneut. Hij heeft z’n hele leven in de techniek van de Nederlandse Radio en TV gewerkt en heeft een passie voor beeld en geluid.

Hij heeft een compleet werkend museum waar hij oude beelden omzet naar digitale bestanden. Kroon Media Beheer had wat in te halen op het web en wilde graag een spetterende site waarmee indruk gemaak kan worden op de visueel ingestelde doelgroep.

Het resultaat: (klik op de afbeelding om naar de site te gaan)
kroon

Een Nieuwe Buurt

Ik ben vertrokken uit Amsterdam West. Het appartement was helemaal naar mijn zin maar de buurt niet. Ik woonde tegenover het Foodcentre aan de Jan van Galenstraat. Leuk was het inkopen bij de horeca groothandel de Kweker maar voor de rest zat er in een behoorlijke straal geen sfeer.

De Pijp in stadsdeel oud zuid heeft me altijd aangetrokken en dan vooral de snelle humor van de Albert Cuypmarkt. Naar lang zoeken kwam ik mijn perfecte appartement tegen aan de Albert Cuypstraat. Het appartement had wat TLC nodig en dat paste perfect in mijn straatje want ik kon het appartement gaan verbouwen en alles bedenken (goed in) en verbouwen (stukkie minder in) naar mijn wensen.

De verbouwing viel tegen. Niet gek als je dat nog nooit gedaan hebt maar het resultaat mag er zijn. Ik vond het wel lekker om even achter de laptop vandaan te zijn en iets van idee naar resultaat te bouwen. Ik heb het erg naar mijn zin in mn nieuwe casa en de buurt!

Ik ken inmiddels heel wat mensen en ondernemers in de straat en zij kregen in de gaten dat ik wel handig ben met site’tjes maken. Tsja en je buren moet je te vriend houden dus heb ik mijn best voor ze gedaan:

Buurman Stefan van Lunchcafé Bozz in het nieuw gestoken: (klik op de afbeeldingen om naar de sites te gaan)
bozz

Buurvrouw Sonja van Mikado Speelgoed:
mikado

Ik ben bang dat er nog wel wat sites bij gaan komen.. want ouwehoeren kunnen ze hier! Haha

TV Spot Plastic Soup Foundation

Afgelopen jaar had ik een wens. Als marketeer bestaat mijn business veelal uit conversies en het maken van winst, ik wilde wilde graag ook eens iets charitatiefs doen.

Deze wens is uitgekomen want ik ben nu betrokken bij de Plastic Soup Foundation. De website is bijna klaar en ik ben erg trots op de tegen minimale kosten geproduceerde TV Spot.

De uitdaging was dat de boodschap binnen 15 seconden verteld moest worden, zie hier het resultaat:

 

Ergens tussen foto en video in..

De New Yorkse modefotograaf Jamie Beck maakt samen met ontwerper Kevin Burg ‘cinematographs’: half bewegende, half stilstaande beelden die het midden houden tussen foto en video. Dat ziet er zo uit:

Water War Room

Deze wereld heeft te maken met grote waterproblemen. Een Nederlands initiatief is om een virtuele Water War Room te lanceren waar deze problemen opgelost gaan worden. Afgelopen woensdag heb ik een presentatie gegeven en de visie laten zien hoe deze online Water War Room eruit moet komen te zien. De trailer:

Youtube advertentie 50′s style

Op dit blog deel ik inspirerende zaken. Kijk eens hoe een advertentie van Youtube er  in de jaren 50 er zou hebben uit gezien:

Juwelier Sassoon lacht weer

De website van de Juwelier Sassoon in Baarn kon wel een facelift gebruiken…. Voor een e-facelift wordt er natuurlijk gebeld met Anton.

Before:

After:

(klik op de foto om naar de nieuwe site te gaan)

Al snel kwam ik op de slogan “Tijd voor Sassoon”. Deze slogan is in tekst en in beeld doorgevoerd op de vernieuwde site. Van de familie Sassoon mag ik blijven, ze zijn blij met het nieuwe gezicht.